Емоционална интелигентност – уъркшоп

0 student

Емоционална интелигентност – основата на хармоничните взаимоотношения

уъркшоп

В продължение на години аз работих с мъже и жени, които са неудовлетворени от личния си живот. Такива, които нямат партньора, когото искат или от години мечтаят да създадат хармонични взаимоотношения и семейство, но това не им се случва.

Защо?

Най-честата причина, поради която взаимоотношенията се разпадат е липсата на емоционална интелигентност!

Най-честата причина, поради която избираш неподходящи партньори, които те нараняват, също е липсата на емоционална интелигентност!

Най-честата причина, поради която взаимоотношения, които имат потенциал, изобщо да не започнат отново е липсата на емоционална интелигентност.

Това важи, както за мъжете, така и за жените.

В училище в продължение на години учим математика, химия, езици и други, но никой не ни учи как да разпознаваме емоциите си, как те да работят в наша полза, как да ги изразяваме, за какво ни служат те и други.

 

Какво ще правим на този уъркшоп:

 

  • Първият ден ще работим за това отново да отключиш своите емоции, за да им позволиш да бъдат най-верният ти съюзник при изграждането на взаимоотношения, а не твой саботьор.

 

  • Втория ден ще работим за това да чувстваш всички твои емоции. Несъзнателното игнориране на някои емоции е причината много хора да избират неподходящи партньори и да прекарват години в безперспективни отношения.

 

  • Третия ден ще работим за трудните емоции и как те биха могли да бъдат полезни във връзката.

 

  • Четвъртия ден ще работим за това как да различаваме реалните емоции от емоционалния багаж от миналото. Това е важно защото когато пренасяш емоционалния си багаж в новата връзка, най-често това води до разрушаването и.

 

  • Петия ден ще говорим за това за какво служат емоциите, как да ги изразяваме, така че да носят максимална полза за връзката ни.

 

 

Много хора учат правила, какво да кажат на първата среща, как да се държат по време на връзката и прочие. Но това никога не работи. Освен това е много изтощително и отчайващо, тъй като полагат много усилия да следват тези правила и въпреки това, отношенията отново не се получават!

 

Нямам нищо против съветите за комуникация във връзката, дори аз самата предлагам подобни онлайн курсове, само че основата на всичко е емоционална интелигентност. Без нея, ти отново и отново ще се въртиш в същите проблеми и грешки, без да си даваш сметка за реалния проблем. Защото никоя заучена реплика, или правило не може да се сравни с емоцията която излъчваш. Хората не чуват думите ти, когато емоциите ти ги удрят като вълна!

 

Какво получаваш?

  • Получаваш 5 уебинара , с обща продължителност над 4 часа.
  • Уъркшопа е подходящ, както за мъже, така и за жени.

Цена – 49лв.

Instructor

Креми Колева е педагог и консултант по семейни въпроси и личностни взаимоотношения. Завършила Софийски университет “Св. Климент Охридски”, след това продължава да се сертифицира като треньор и консултант в Академия по личностно развитие “Happy Woman” и Бизнес коучинг академия. Креми Колева организира редовно безплатни уебинари в своя YouTube канал, както и онлайн обучения, програми и офлайн семинари и тренинги. Консултира двойки за подобрване отношенията в семейството или връзката, както и момичета и жени по отношение себеутвърждаването и намирането на правилния партньор. Самостоятелно развива Facebook бизнес страницата си и групите към нея, където споделя полезна информация по конкретната тематика.
49,00лв