От страдаща жена в обожавана

7 students

За кого е този онлайн курс:

 • За жени, които често страдат в любовта.
 • Срещат се с мъж, който не иска да има връзка.
 • Се опитват да привлекат вниманието на този, в когото са влюбени, безуспешно.
 • Дават всичко на мъжа – любов, грижи, внимание, вярност, отдаденост, но не получават същото в замяна.
 • Дават всичко от себе си, само и само той най-после да осъзнае, че ти си жената за него.
 • За жени, които вярват, че са магнит за лоши момчета и неудачници в любовта.
 • За жени, които искат най-после да разберат, как веднъж за винаги да спрат да привличат лъжци, измамници и манипулатори и да се щастливи в любовта.

Какво ще научиш на онлайн курса?

 • Кои са причините, поради които лошите момчета се появяват в живота ти?
 • Кои са уроците, които трябва да научиш за да спреш да привличаш, мъже манипулатори?
 • Правила за общуване с лошите момчета, благодарение на които можеш да получиш, неговото внимание и онова, което искаш.
 • Терапевтична работа, как от страдаща да се превърнеш в самодостатъчна жена, която привлича достойни мъже?

Вероятно смяташ, че е късно да обърнеш нещата в твоя полза и да получиш онова, което искаш от настоящите си взаимоотношения. Истината, е че лошите момчета, дори и да изчезнат за кратък период от живота ни, винаги се връщат. След този уебинар, ти ще знаеш точно какво да направиш и само от теб ще зависи, дали да продължиш отношенията си с лошото момче или да продължиш напред с живота си, с някой, който истински ще копнее за теб.

Може би си преминала през множество семинари и си изчела един куп книги, прилагала си различни стратегии за да се харесаш на мъжа и да го накараш да иска връзка – без резултат.

Имам да кажа няколко неща по темата, изкуственото поведение, липсата на
истинско самочувствие и стратегиите са пряк път към лошите момчета. Използването на стратегии и манипулации води до още повече манипулации, но не и до истински отношения. Само истинската вътрешна работа ще ти донесе трайни и реални резултати в твоя личен живот.

Онлайн курса е с продължителност 2 астрономически часа и освен полезна информация съдържа терапевтични упражнения. Накрая ще има време и за
вашите въпроси.

Да, искам онлайн курса! 

В моята работа съм видяла най-различни ситуации:

» Жени, срещащи се с мъж, който ги съблазнява, кара ги да се почувстват като кралици на първите няколко срещи, след това изчезва и не се обажда. Защо той изчезна? Ще се върне ли? Ще поиска ли да сме заедно?

» Горещият и студен мъж, който почти никога не е на разположение, но когато е, във връзката и в срещите ви се усеща толкова силно привличане и вие го искате повече… Къде ще ви доведе това и има ли бъдеще?

» Красавецът, който ти пише, но не те кани да излезете… Какво иска той всъщност?

» Жени, които не ценят себе си, и ежедневно търпят лошо отношение, пренебрежение, безмислостна критика и изневери. Дали той ще се промени и ще стане ли любящ и отдаден към вас!

» Жени, които преживяват раздяла, която искат да преодолеят или да си върнат бившия партньор. Кое е правилното решение, да си върна мъжа, когото обичам или да намеря щастието си другаде?

» Жени, които живеят в заблуди за връзките. Объркани са, имат твърде снижени или твърде високи изисквания към мъжа. Чудят се защо мъжете бягат от тях и защо мъжете не ги взимат на сериозно. Трябва ли да смъкна своя стандарт и какви действия да предприема, за да имам успех в любовта?

Ето какво казват, някои от жените, преминали през този онлайн курс:

Да, искам уебинара!

Instructor

Креми Колева е педагог и консултант по семейни въпроси и личностни взаимоотношения. Завършила Софийски университет “Св. Климент Охридски”, след това продължава да се сертифицира като треньор и консултант в Академия по личностно развитие “Happy Woman” и Бизнес коучинг академия. Креми Колева организира редовно безплатни уебинари в своя YouTube канал, както и онлайн обучения, програми и офлайн семинари и тренинги. Консултира двойки за подобрване отношенията в семейството или връзката, както и момичета и жени по отношение себеутвърждаването и намирането на правилния партньор. Самостоятелно развива Facebook бизнес страницата си и групите към нея, където споделя полезна информация по конкретната тематика.
29,00лв