Как да бъдем успешни като двойка?

2 students

Как да бъдем успешни като двойка?

Щастлива съпруга на успешен мъж

и Щастлив мъж до преуспяваща жена

За кого е този семинар?

 • За успешни жени, които искат да имат успешен мъж до себе си.
 • За жени, които срещат само безинтересни мъже и вярват, че заслужават повече в любовта.
 • За жени които не получават грижа, уважение  и добро отношение от мъжете.
 • За жени, които искат да работят точно това, което обичат.
 • За жени, които не са готови да жертват кариерата си в името на семейството, но въпреки това искат успешен мъж до себе си.

Да дами, това звучи като приказка, но е възможно. Това не е поредния семинар за златотърсачки.  Аз вярвам, че успешните си свестни мъже искат да имат съпруга, която също да бъде успешна или да има потенциал за успех, който да вложи във връзката и семейството си с този мъж.

Защо да се включиш в семинара?

В 21 век , т. нар. информационен век, медиите и социалните мрежи ми заливат с една фалшива реалност, която ни кара да се чувстваме нещастни и неудовлетворени от живота си. Фейсбук и инстаграм са залети от снимки на жени с перфектни тела, които постоянно са на екзотични почивки, по луксозни места и носят скъпи дрехи и вещи.  Техния живот ни изглежда сладък, лесен и привлекателен. Много жени повярваха, че това е единственият път към щастието и добрия живот.  Нещо повече, забелязала съм, че повечето жени  са неуверени и не вярват, че заслужават пълноценна връзка с успешен мъж , защото не изглеждат по определен начин или защото не упражняват определена професия (на модел, певица или инфлуенсър).

Ще ви издам една тайна „Външният ви вид и „атрактивната” професия, не са определящи за това дали ще имате пълноценна връзка и колко успешен ще бъде партньорът до вас. Това, което е определящо в вътрешната ви нагласа, самочувствие и само реализация, която ви прави щастливи и удовлетворени.

Благодарение на този семинар ти:

 • Ще разбереш, коя е твоята мисия и как да постигнеш само реализация  в тази сфера.
 • Ще разбереш защо някои живеят в изобилие, други в бедност, макар да имат едни и същи професии.
 • Ще разбереш дали успешните жени отблъскват мъжете и губят женствеността си.  Мит или истина е това?
 • Ще разбереш какви жени избират успешните мъже?
 • Ще изградиш начин на живот, който ще ти носи запознанства с успешни и интересни мъже.
 • Ще изградиш увереност и ще се научиш да изграждаш отношения, в които мъжът до теб ще върви напред и ще се развивате заедно.
 • Ще разбереш как да помогнеш на мъжа да стане успеше и да бъдеш съпруга на богат мъж?
 • Ще разбереш какво правят за успеха на своите мъже, жените на милиардери?

Вероятно сега  си задаваш някои от следните въпроси или си мислиш:

 • Ще проработи ли това при мен? Вече бях на няколко подобни семинара/ четох книги на тази тема, но резултат няма?

Да, знам че има много информация по темата и голяма част от нея е или неприложима за нас или невярна. Преди да създам този тренинг правих множество проучвания на биографии на жени на успешни мъже и ми отне доста време да отсея митовете от реалността. Ето и някои от тях:

„Жената трябва постоянно да иска от мъжа – подаръци, по-голяма къща, по-хубава кола и т.н. „

Това може да донесе на мъжа само временен успех.  Когато жената е фиксирана в материалното, мъжа бързо се отегчава от това консуматорско отношение. Със сигурност не такъв спътник носи късмет и успех на мъжа.

„ Успешните и силни мъже избират слаби жени”

Това, че една жена не работи или изглежда нежна не означава, че тя е слаба. Успешните мъже не избират жени, които чакат всичко да им се даде на готово. Те избират жени, които се развиват и които имат реализация и потенциал.

На този семинар, ще разбереш, какво наистина работи за да имаш успешен мъж.

 • От дълго време съм сама, а и е пълно с незрели мъже, които не са готови за връзка, а свестните са заети.

Сигурна съм, че познаваш поне един свестен мъж, който макар и да не е твой тип, иска да има сериозни отношения. А ето какво ми написа една жена неотдавна.

 • В момента съм във връзка , опитах всичко, но не мога да накарам моя партньор да се развива, той предпочита да лежи на дивана и да гледа телевизия.

Много често при мен идват жени с един куп оплаквания към своя партньор. Искат да го пременят, да го оправят или обмислят раздяла. Казват ми „В началото го виждах като герой, но постепенно нещата се промениха „ . Оплаквайки се тези жени влизат в ролята на жертва , а партньора им подсъзнателно се чувства виновен за тяхното нещастие. Колкото и да се опитваш да го мотивираш,  обгрижваш и хвалиш изкуствено, ако ти се чувстваш вътрешно като мъченица, която носи своя кръст, това със сигурност няма да помогне на твоя партньор да бъде успешен, дори напротив.

Начин на провеждане на тренинга:

3 уебинара на запис с продължителност по 2 часа.

📅 Кога: онлайн курса е на запис и може да го гледаш в удобно за теб време
Водеща: Креми Колева

ЦЕНА: 80лв.
🎁ПОДАРЪК за първите 10 записали се този месец: безплатен наръчник
“5 признака, че се срещаш със стойностен мъж”.

 

Водеща: Креми Колева – повече информация за мен тук

Свържи с мен ако имаш допълнителни въпроси за тренинга на имейл kremelynda2@gmail.com или чрез моята фейсбук страница Креми Колева! Ще се радвам да ти отговоря.

Какво казват жените преминали през този тренинг:

Свържи с мен ако имаш допълнителни въпроси за тренинга на имейл kremelynda2@gmail.com или чрез моята фейсбук страница Креми Колева! Ще се радвам да ти отговоря.

Instructor

Креми Колева е педагог и консултант по семейни въпроси и личностни взаимоотношения. Завършила Софийски университет “Св. Климент Охридски”, след това продължава да се сертифицира като треньор и консултант в Академия по личностно развитие “Happy Woman” и Бизнес коучинг академия. Креми Колева организира редовно безплатни уебинари в своя YouTube канал, както и онлайн обучения, програми и офлайн семинари и тренинги. Консултира двойки за подобрване отношенията в семейството или връзката, както и момичета и жени по отношение себеутвърждаването и намирането на правилния партньор. Самостоятелно развива Facebook бизнес страницата си и групите към нея, където споделя полезна информация по конкретната тематика.
80,00лв