Достъп до твоята женственост

Твоята женственост, това е връзката с твоите чувства! Днес живеем в мъжки свят, където постиженията, съревнованието, справянето с трудности и борбеността се ценят много повече от присъщите на нас жените качества като лекота, умение за забавление, творчество, мекота. Пренебрегването на тези качества, ни коства много, защото прекъсва връзката ни с нашите тела и с нашите чувства.

  • Чувстваш ли се преуморена, изчерпана, недоволна от любовния си живот?
  • Чувстваш ли, че каквото и да правиш, просто изглежда не ти върви с мъжете?
  • Често ли ти се случва да се бориш с чувства като ревност, гняв и негудовение, по време на срещите и в предишните ти връзки?
  • Чувстваш ли се уморена от непрекъснатите първи срещи, кратки разговори и никога не стигаш до 2-ра или 3-та среща с качествен мъж?
  • Чудиш се как е възможно само до преди месец или два той да ти казва, че не може да повярва, че излиза с невероятна жена като теб и да ти пише всеки ден, а сега е студен и незаинтересован.

Искаш ли да:

  • Излекуваш „връзка“, която имаш със собствените си чувства защото тя определя всички останали връзки в живота ти.
  • Умееш да правиш разлика между „истински чувства“ (интуиция) и страхове и да не позволяваш на последните да саботират твоите срещи или връзката ти.
  • Си върнеш удоволствието от живота и пълноценното изживяване на чувствата ти, защото то са вратата към голямата любов.
  • Да комуникираш за чувствата си, така че мъжът да те чуе и да отговори на твоите нужди.
  • Как чувствата ти, ще ти помогнат да се свържеш с удивителен мъж, или как да станеш неустоима за настоящия си партньор.

Това ще проработи ли за мен?

Това не е уебинар пълен с т.нар. съмнителни женски практики, действащи в най-добрия случай с плацебо ефект. Уебинарът е базиран на теория и практика относно емоционалната интелигентност. Няма нужда да се „пълниш” с женска енергия” тя вече е вътре в теб, просто трябва да си върнеш достъпа към нея (твоите чувства)!

Продължителност на уебинара: 2 астрономически часа. Освен работа на живо с мен, получаваш и достъп до записа на уебинара, който ще бъде достъпен поне 3 месеца.

Водеща: Креми Колева педагог и психолог, повече за мен тук.

Къде: пред твоя компютър

 Кога: 26.11.2020г. (четвъртък) 19:00 – 21:00 

Цена за ранно записване 29лв. Цена за две приятелки 50лв. (Тази цена е валидна до 24.11.2020)

След тази дата цената става 39лв. за две приятелки 60лв.

Бонус – практическа демонстрация в уебинара – разговор по време на първа среща, когато жената си мисли, че срещата е минала прекрасно, но мъжа не е на същото мнение! Ще се удивиш защо.