Другите за мен

След семинара на Креми осъзнах  реалната ситуация в семейството ми и връзката с парите. Осъзнах къде системата е била нарушена и при поправянето й нещата оказаха веднага ефект в живота ми.

Виктория Атанасова

професионален танцьор, преподавател по танци и инструктор по йога

Кремена е уникална жена и треньор. Разговорите с нея помагат по-добре да разбереш себе си, дават яснота и посока за действие. Кремена е много добър професионалист. Може да разчиташ на разбиране, подкрепа, на обективна преценка и адекватни препоръки. Съвместната ни работа ми е помогнала много и продължава. Тя е жена живееща в мисията си и вярвам, че може да помогне на много хора. Препоръчвам на всеки!

С Любов, Елис

психолог и сертифициран коуч

Познавам Креми от няколко години и това, което наблюдавам е нейния постоянен стремеж да се  подобрява и изгражда и надгражда своите професионални умения и контакти с клиентите й. Посещавала съм няколко семинара на Креми и най-хубавото е, че веднага дават резултат. Материята я преставя много леснодостъпно, грамотно и практично. Препоръчвам на всеки,    който иска да се развива и има конкретни резултати спрямо своите цели и амбиции. Аз съм очарована от професионалния  подход и лекотата на Креми, с която  случва нещата.

Милена Ликова

Финансов консултант