Ново ниво след раздяла или загуба

За кого е този уъркшоп?

  • За хора преживели трудна раздяла или загуба.
  • Ако след раздяла или загуба, която си преживял продължават да ти се случват несполуки.
  •  Ако не можеш да срещнеш нов човек или да привлечеш нови неща в живота си (нова работа, нови контакти и други).
  • Ако повтаряш едни и същи негативни модели във връзките си.

Какво ще правим по време на уъркшопа?

Ден 1 – Ще говорим за това, през какви стадии и емоции преминаваме след раздяла или загуба. Ще ви дам работещи техники за това, как по здравословен начин да се освободите от негативните емоции.

Ден 2 – Всяка криза (раздялата/загубата представляват вид кризисен момент) е възможност за израстване. Щом е настъпила раздяла значи е дошъл момента за нещо по-добро! Това обаче се случва, само когато пълноценно сме преживели раздялата. През втория ден ще говорим за три възможни пътища, които можем  да поемем след раздялата (два от тях отрицателни – преповтаряне на негативни модели и поемане на прекомерна вина). Ще работим за това да поемем по третият път, а именно израстване и създаване на нещо по-добро.

Ден 3 – Ще ви дам девет коучинг стъпки за преодоляваме на радялата. Няма магическа пръчка за това и със сигурност ви трябва време, но има интелигентен начин за справяне с болката има и действия, които ви носят още повече болка и страдание.  

Как ще се проведе уъркшопа?

В продължение на три поредни дни, ще се проведат три уебинара на живо в затворена фесбкук група. Ще имате достъп до групата и уебинарите и след края на уъркшопа.

Водеща на уъркшопа: Кремена Колева – психолог

Коя съм аз? Прочети повече информация за мен тук!

Първите 10 човека включили се в уъркшопа получават подарък бонус мотивиращо видео.

Цена: 39 19лв.

Получаваш тренинга на запис в 4 части. Обща продължителност 3ч. и 42 мин.