ПЪТЕВОДИТЕЛ

към

щастливо обвързана

Сигурно не веднъж сте си задавали въпроса какво е нужно да направите, за да откриете любовта на живота си? Ако копнеете за човек, който да ви обича и да споделя живота ви, книгата “Пътеводител към щастливо обвързана” е за ВАС.

8 СТЪПКИ ТЕ ДЕЛЯТ ОТ ЛЮБОВТА

КАКВО СЪДЪРЖА КНИГАТА?

Това е първата ми книга и в нея съм вложила цялото си сърце и душа по написването й. Систематизирах 8 стъпки, чрез които да постигнете щастие в любовта. “Пътеводител към щастливо обвързана” е не просто книга със съвети, а програма, която да следвате. Чрез нея ще можете да се отърсите от всичко и да заживеете в мир и любов. А само това е пътят към любовта.

По-долу е цялото съдържание на книгата, с което можете да се запознаете, още преди да я закупите.

Съдържание Пътеводител към щастливо обвързана

Предговор от Редактора

Въведение

Първа стъпка „Защо го искам?”

Втора стъпка „Какъв партньор искам?

Трета стъпка „Готова ли съм физически и емоционално за любовта?”

Четвърта стъпка „Излекувай миналото си”.

Пета стъпка „Любовта вече се случва”.

Шеста стъпка „Действай и живей тук и сега”

Седма стъпка „Любовта към себе си, основата на щастливата връзка”.

Осма стъпка „Класната жена, която мъжът не иска да загуби”.

Заключение

Редакторът за книгата “Пътеводител към щастливо обвързана”:

“За мен лично Креми Колева е изключителен професионалист в междуличностните отношения. Тя знае как трябва да се чувства и да изглежда една жена – без значение от възрастта.

Когато ми сподели, че пише книга и че желае аз да я редактирам и да пиша бележки вътре в нея, бях невероятно щастлива – щастлива, защото щях да бъда първата, която ще прочете книгата. 

В книгата „Пътеводител към щастливо обвързана“ Креми Колева в типичния си стил – кратка, точна и ясна, без много „разтягане на локуми“ и празни приказки, ни показва основните стъпки за това как да бъдем себе си. Все пак никоя от нас не желае мъжът до нея да е влюбен в някаква фалшива представа, а само и единствено в нас.

Момичета, съветвам ви, прочетете тази книга най-малко три пъти! Цялата книга е изпълнена с точни и конкретни стъпки, изключително практични и лесни упражнения и се чете буквално на един дъх. Прилагайте всичко написано и резултатите за вас ще са зашеметяващи! Тази кнга не е само за момичета, които искат да намерят любовта, но и за обвързани и дори омъжени жени, които искат да са щастливи с мъжа, който е до тях.”

Здравка Ненова

Коя е КРЕМИ КОЛЕВА?

Креми Колева е педагог и консултант по семейни въпроси и личностни взаимоотношения.

Завършила Софийски университет “Св. Климент Охридски”, след това продължава да се сертифицира като треньор и консултант в Академия по личностно развитие “Happy Woman” и Бизнес коучинг академия.

Креми Колева организира редовно безплатни уебинари в своя YouTube канал, както и онлайн обучения, програми и офлайн семинари и тренинги. Консултира двойки за подобрване отношенията в семейството или връзката, както и момичета и жени по отношение себеутвърждаването и намирането на правилния партньор.

Самостоятелно развива Facebook бизнес страницата си и групите към нея, където споделя полезна информация по конкретната тематика.

Можете да се свържете с Креми Колева на имейл kremelynda2@gmail.com

Книгата “Пътеводител към щастливо обвързана” се предлага само в електронен вариант – в .pdf или .ePUB формат.

Можете да я закупите като натиснете бутона по-долу и попълните необходимата информация. Заплащането се извършва само по банков път. След потвърждение от моя страна за получаване на плащането, ще изпратя книгата по имейл и в двата формата.

ЦЕНА: 9 лв.

Какво казват хората прочели книгата: