Срещни мъжа на живота си – 10 дневен маратон

За кого е този маратон :

  • За жени, които се чувстват самотни, от дълго време са сами, нямат партньор и биха искали да имат.
  • За жени, които искат да срещнат мъжа на живота си, а не просто някой, който е долу-горе подходящ.
  • За жени, които се срещат с мъже, които не искат да се ангажират, да имат връзка и се отнасят зле.
  • За жени, които са преживели раздяла и оттогава не успяват да срещнат партньор.
  • За, жени които искат да срещнат нов партньор но не искат да си губят времето с неподходящи мъже.  
  • За жени, които се страхуват, че никога няма да срещнат любовта на живота си.

Страхуваш ли се, че никога няма да срещнеш любовта на живота си? Гледай това видео!

https://www.youtube.com/watch?v=bnKQUxwZIc8

Основите на щастливата връзка – 10 дневен маратон

 Трансформирай любовния си живот за 10 дни по 30 минути на ден.

Използвай силата на груповата енергия и знанията на човек преминал през това. По този начин ще спестиш  време, напразни усилия и пари. Точно така, преди време и аз бях като теб, постоянно посещавах тренинги по личностно развитие и въпреки това имах ужасна връзка, изпълнена с драми, несигурност, борба за власт, последвана от две години самота и самосъжаление, след което реших да се взема в ръце , и започнах дълбока и осъзната терапия(повече за моята история прочети тук – https://kremikoleva.com/za-men/). 

Смяташ, че личната терапия е скъпа? Признавам, похарчих доста пари  за тренинги,  за да изградя самочувствието си наново и да преодолея деструктивните модели на поведение за да изградя пълноценна връзка.  Често казвам на моя партньор – би било чудесно да има повече двойки като нас.  Точно заради това, реших да пусна моя 10-дневен маратон на цена от 40лв. , което прави 4лв. на ден. Двучасовите тренинги на темата  как да преминеш от самотна в щастливо обвързана са неефективни. Защо? Колкото и полезна информация да чуеш на тях, колкото и вдъхновена да си тръгнеш след това, обикновено това трае 1-2 дни, след което отново се луташ и имаш хиляди въпроси в главата си. Точно за това реших да ви осигуря по-продължителна работа и подкрепа от мен в рамките на 10 дни.

Защо тренингите и семинарите не работят за теб до момента? Моя отговор – наблюдавай от какви хора се учиш. Преди време и аз постоянно посещавах тренинги на тема отношения без резултат. Тогава аз се учех от два типа хора: Едните, които имаха образование, много знания, но не бяха успешни в личния си живот. Това е все едно, човек който не е хващал тенджера , само е чел рецепти, да те учи да готвиш.  И другите, които бяха успешни в личните си отношения, но нямаха  нито психологическо образование, нито бяха учили коучинг или нещо подобно.  Ако се върнем на примера с готвенето, то те биха ви научили да сготвите мусака, но ако искате гурме ястие(гурме връзка) ще трябва да се обърнете към специалист. Аз с гордост мога да заявя, че съм от третия тип, тези които се успешни в личния си живот и същевременно имат образование и знания. Не казвам това за да се самоизтъквам, може би аз не ви допадам като коуч и ваш учител, тогава изберете този който ви допада, но ако искате резултат нека той да е образован и успешен в личните си отношения, това просто са моите вярвания, за да станеш изкусен готвач, или да имаш пълноценна връзка учи се от този, който е добър и в теорията и в практиката.

Може би нямаш време? – Знам, че живеем в забързано ежедневие и хората наистина нямат време да прекарвате време с децата си, да вършат любимите си неща, да пътуват, да спят, да готвят и т.н. Точно заради това организирах моя маратон по начин който ти позволява отделяйки 30 мин. на ден да имаш резултат. Това което ще ти донесе истински резултати не е нещо голямо и необикновено а постоянството в малките неща.

Може би смяташ, че сега не е подходящия момент да срещнеш мъжа на живота си? Добре, а колко още време си готова да пропилееш от живота си в самота и съжаление от пропуснатите възможности?

Какво избираш? Да губиш още време в чакане, надежди и самота, молейки се един ден просто да срещнеш единствения или да вземеш нещата в свои ръце. Аз също вярвам, в съдбата, но знай, че тя обича смелите и тези, които действат.

Коя съм аз? Виж моята история тук – https://kremikoleva.com/za-men/

Какво казват хората за предишния маратон “Срещни мъжа на живота си”

Ц.М.

Старт 15ти Декември 2020г.

Как протича маратона:

Маратона се провежда в затворена фейсбук група при пълна конфиденциалност.

Всеки ден в групата на маратона се публикува пост с терапевтични упражнения + видео.

По време на маратона аз се включвам на живо, за да отговарям на вашите въпроси или да коментирам ако сте дали обратна връзка как се чувствате след упражненията.

След края на маратона ви изпращам всички материали по имейл.

Внимание може да се включите до 10ти декември, след това обучението се затваря!

Избери най подходящия пакет за теб и се включи от бутона по долу.

Ако имаш каквито и да е въпроси или се колебаеш дали е за теб свържи се с мен на моя имейл kremelynda2@gmail.com или чрез моята фейсбук страница Креми Колева! Ще се радвам да отговоря на въпросите ти!