Току що изпратих книгата на твоя имейл.

Ако не си я получила провери СПАМ папката си или Promotions (ако използваш Gmail) или ми пиши на info@kremikoleva.com

Ако ти си жена, която иска бившия си обратно, постоянно мислиш за него, следиш го в социалните мрежи, питаш се дали той е с друга жена ?

Всеки път, когато чуеш телефона си да звъни или да пингне с текстово съобщение, ще откриеш, че се надяваш  това да е твоят бивш  с тези 4  думи:

„ – Искам да се върнеш!“

Без повече сълзи, без повече безсънни нощи, анализиране, обсебване и притеснение, след този тренинг ти ще знаеш точно какво да направиш за да си го върнеш.

А може би се колебаеш, дали да си го върнеш или да продължиш живота си без него. Пътят да си го върнеш и да го преодолееш е един и същ, единственото което трябва да направиш, е да поемеш по него и аз ще ти помогна да го направиш на моя тренинг.

За какво ще говорим?

  • Кои са грешките, които правиш докато се опитваш да си го върнеш и които още повече го отдалечават от теб  и как да ги избегнеш.
  • Как да продолееш болката от раздялата? – Обратно към живота.
  • Ще говорим за това, кое е точното нещо, което ще го накара да се върне при теб, (това не е любовта).
  • Как да се държиш в социалните мрежи и какви съобщения да му изпратиш за да започнеш да му липсваш.
  • Ще ти дам точен план, как да си го върнеш в зависимост от това дали от раздялата ви са изминали няколко седмици или няколко месеца.
  • Ще разбереш ,че мъжете по различен начин изразяват болката от раздялата.
  • Ще говорим за това как да комуникираш и какво да направиш след като той се върне така ,че да създадеш некунтрулируемо привличане и връзката ти да стане по-силна, по-любяща, по-отдадена.

Върни си го обратно или го преодолей – и в двата случая печелиш!

Цена на тренинга: 49 лв.

Как мога да се включа в обучението?

Можеш да се включиш в обучението в 2 лесни стъпки:

Трябва да направиш плащане по един от изброените начини:

1.През паричен превод чрез еконт или банков превод

2. Да ми изпратиш потвърждението за плащането на kremelynda@gmail.com заедно с твоето име и имейл.

Аз ще ти създам профил и ще добавя обучението към него. Ще получиш имейл веднага след това с автоматично генерираната парола от системата. Влизайки, ти ще видиш обучението, което е добавено в твоя профил.

В случай че имаш въпроси или искаш да направиш плащане по различен от горе описаните начини, пиши ми на kremelynda@gmail.com или се свъжи с мен през формата за КОНТАКТИ 49,00лв