VIP консултации

ВИП консултация „Върни си бившия или го преодолей“

Защо да се запишете на ВИП Консултация Върни си бившия или го преодолей? За кого е подходяща? Мога ли да ти помогна?

Често след като преживеем раздяла ние се затваряме в себе си и се лутаме, като бързо преминаваме през редица емоции:  на гняв, отричане, бунт, отчаяние, тъга, приемане….

Тези емоции ни тласкат към импулсивно и доби безразсъдно поведение и ние вършим действия които не ни помагат нито да преодолеем радялата, нито да си върнем обратно бившия партньор. Действия като:

  • Вие му звъните непрекъснато и го молите ,  да сте отново заедно – отчаяно се опитвате да го убедите, че той прави огромна грешка.
  • Вие му изпращате съобщения при всяка възможност, защото искате потвърждение, че той все още ще ви отговори.
  • В отчаян опит да го накарате да ревнува, публикувате снимки на случайни мъже на вашия Instagram или Facebook, което само го отблъсква от вас.
  • Опитвате се да се отклоните от болката, като пиете, пушите, празнувате, преяждате или правите секс с други мъже  – всички неща, които в крайна сметка ви нараняват и причиняват още по-голяма разрив между вас и бившия ви.
  • В същото време, в депресията си, преставате да правите нещата, които правят живота ви по-добър, като да работите, да се храните правилно, да прекарвате време с приятели и да се срещате с нови хора.

Без повече сълзи, без повече безсънни нощи, анализиране, обсебване и притеснение, на тази консултация ще ви дам точен  план, който да следвате и който ще ви помогне да се върнете отново към живота и да си върнете бившия партньор обратно.

За кого е подходяща:

  • За жени, които са преживели раздяла и непрекъснато мислят за бившия си партньор.
  • За жени, които искат да се върнат обратно към живота след радялата.
  • За жени, които вярват, че бившият им партньор е правилен за тях и искат да си го върнат.
  • За жени, които искат да изградят по-силна, по-любяща, по-страстна връзка с бившия си партньор след като си го върнат.

Няма какво да губиш освен болката.

Продължителност на консултацията: 2 астрономически часа.

Цена: 90лв.

Ако имаш въпроси за консултацията свържи се с мен на моята фейсбук страница Креми Колева или ми пиши на имейл kremelynda2@gmail.com  .Ще се радвам да отговоря на въпросите ти!