ВИП Маратон – трайни отношения и ангажираност

Познато ли ти е някое от следните неща:

  • Когато някой мъж не ти се обади след няколко срещи или твоето гадже няма план за вашето бъдеще, търсиш вината в себе си и започваш да действаш и да мислиш какво може да подобриш в себе си.
  • Той изчезва по средата на връзката, като ти казва, че не може да ти даде това, което искаш – сериозна връзка, брак, семейство.
  • Когато мъж, който не ти дава, това което искаш те напусне, ти се вкопчваш в него и искаш да си го върнеш, вместо да дадеш шанс на мъжете, които искат да са с теб. (Това е зависимост и мазохизъм, не любов!)
  • Изглежда, че не можеш да получиш любовта, която искаш, независимо колко книги за взаимоотношения си прочела или  курсове и тренинги си посетила.
  • Мислиш, че може би любовта не е предназначена за теб, може би отношенията и мъжете са твърде сложни, за да се разберат и изградят за един живот. Може би си по-добре сама. Може би.

Представи си обаче, ако би могла веднъж завинаги да се отървеш от гадните гласове в главата си, че не си достатъчно добра и да се почувстваш напълно спокойна и уверена в собствената си кожа?

Какво ако  се ​​научиш как да вдъхновяваш  предаността и ангажираността на мъжа много по-лесно от цялата тази упорита работа, опитвайки се да му докажеш своята стойност и да правиш всичко, което не му харесва и опитваш се да контролираш, за да продължиш отношенията.

Какво ще правим на маратона „Трайни отношения и ангажираност”?

  • Ще говорим за илюзиите свързани с мъжете, които ти пречат да срещаш и оценяваш достойните мъже, които искат и могат да ти предложат брак и семейство.
  • Ще работим подробно за това, какво пречи на жената да има трайни отношения.
  • Кога връзката в успешна, какво кара мъжа да се ангажира, да запознае жената с родителите си и да сподели живота си с нея?

Може би си мислиш, че външният вид е определящ

Въпреки че няма никакво съмнение, че външният ни вид работи, за да привлечем мъжа първоначално, това не го кара да остане завинаги.

Това, което кара мъжа да се влюби и да се ангажира, не е това, което ние жените си мислим.  Това може да обясни защо твоята нормално изглеждаща, средно интелигентна  колежка се омъжи щастливо само 8 месеца след запознанството си с мъж, а ти все още продължаваш да се бориш за ангажираността на мъжа след години на проби, грешки и огромно старание опитвайки се да бъдеш, мила и подкрепяща, с впечатляващ външен вид и успешна.

Спри да се примиряваш с по-малко от голямата любов, за която мечтаеш! Време е получиш ангажимента, който заслужаваш.

Как протича маратона:

Маратона се провежда в затворена фейсбук група при пълна конфиденциалност.

Всеки ден в групата на маратона се публикува пост с терапевтични упражнения + видео.

По време на маратона аз се включвам на живо, за да отговарям на вашите въпроси или да коментирам ако сте дали обратна връзка как се чувствате след упражненията.

След края на маратона ви изпращам всички материали по имейл.

Внимание може да се включите до 10ти декември (четвъртак), след това обучението се затваря!

ПОДАРЪК за първите 10 записали се: Наръчник

“Влез в женската си енергия”

Избери най подходящия пакет за теб и се включи от бутона по долу.

Ако имаш каквито и да е въпроси или се колебаеш дали е за теб свържи се с мен на моя имейл kremelynda2@gmail.com или чрез моята фейсбук страница Креми Колева! Ще се радвам да отговоря на въпросите ти!

Побързай да се включиш още сега от бутона по-горе и получи безплатния наръчник “Влез в женската си енергия”, твоята пътна карта към истинската женственост!