За мен

Здравейте, казвам се Креми Колева. Завършила съм Великотърновския университет “Св. св. Кирил и Методии” със специалност “Психология”.  Преминала съм през множество обучения на тема взаимоотношения, вклюително и коучинг академия и продължавам да се развивам в тази насока.

От години се вълнувам от междуличностните отношения. В началото обичах да изслушвам приятелките ми, когато имаха любовни проблеми и да ги успокоявам.

 Обожавах книгите свързани с психология и когато разбрах, че имам възможност да уча коучинг, веднага се записах, а това още по-силно разпали страстта ми към психологията. Скоро след това го превърнах в своя професия защото винаги съм знаела, че именно това е личната ми мисия – Да помагам на жените да имат успешен личен живот.

Другият много силен фактор, който ми повлия и ме вдъхнови да стана коуч беше личната ми трансформация.

2015

Докато растях възлагах големи надежди на себе си. Имах големи мечти и си представях как ме канят на интервюта по телевизията, издавам първата си книга и пътувам по света. В един момент осъзнах, че не беше останало нищо от това, и аз бях изпълнена със съмнения в себе си. Бях загубила своята увереност, сила и способността си да мечтая. Връзката ми беше ужасна, изпълнена с драми, ревност, несигурност. Вместо подкрепа, получавах критика, чувствах се изчерпана и бях изморена да се старая напразно. Скоро ми предстоеше да се дипломирам и изпитвах ужас, когато си представях, че трябва да ставам рано за да прекарам целия си ден на работа, която ненавиждам. Бях загубила блясъка в очите си, макар да бях толкова млада и това се усещаше от околните. Често намирах утеха в шоколада и ми беше много трудно да сваля онези 5 излишни килограма, които смятах, че са основната причина за ниската ми самооценка.

2018

Толкова се вълнувам, макар че това не е първото ми интервю в телевизията, но този път е различно, защото ще представям първата си книга. Популярната водещата, Деляна Маринов – Джуджи, отначало е учудена как толкова млада дама е написала книга на толкова сериозна тема. Интервюто минава прекрасно и зад кадър тя ми се усмихва и ми казва,че ако за в бъдеще имам да разказвам нещо интересно с удоволствие би ме поканила на гости в предаването отново. След няколко месеца отново гледам запис на това интервю и нямам търпение да осъществя новите си вълнуващи проекти!

В моята работа съм видяла най-различни ситуации:

» Жени, срещащи се с мъж, който ги съблазнява, кара ги да се почувстват като кралици на първите няколко срещи, след това изчезва и не се обажда. Защо той изчезна? Ще се върне ли? Ще поиска ли да сме заедно?

» Горещият и студен мъж, който почти никога не е на разположение, но когато е, във връзката и в срещите ви се усеща толкова силно привличане и вие го искате повече… Къде ще ви доведе това и има ли бъдеще?

» Красавецът, който ти пише, но не те кани да излезете… Какво иска той всъщност?

» Жени, които не ценят себе си, и ежедневно търпят лошо отношение, пренебрежение, безмислостна критика и изневери. Дали той ще се промени и ще стане ли любящ и отдаден към вас?

» Жени, които преживяват раздяла, която искат да преодолеят или да си върнат бившия партньор. Кое е правилното решение, да си върна мъжа, когото обичам или да намеря щастието си другаде?

» Жени, които живеят в заблуди за връзките. Объркани са, имат твърде снижени или твърде високи изисквания към мъжа. Чудят се защо мъжете бягат от тях и защо мъжете не ги взимат на сериозно. Трябва ли да смъкна своя стандарт и какви действия да предприема, за да имам успех в любовта?

Ако разпознаваш себе си или своя приятелка в тези ситуации, не се колебай да се свържеш с мен, за да разберем как мога да съм ти полезна.